S KAŽDÝM VÝROBKOM OD NÁS SI PRINESIETE DOMOV KÚSOK RADOSTI

Ako vybrať správny darček?

Určite sa to stalo aj Vám. Premýšľate ako vybrať správny darček na rôzne príležitosti, narodeniny, svadbu, Vianoce... a už máte prezretých množstvo eshopov a stále výber "nepadol"?
No, je to náročné, ale nie neriešiteľné. Vždy na začiatok je dôležité vedieť, čo má osoba, ktorú chcete obdarovať rada. Či má rada prírodné výrobky z dreva, machu, umenie, hand made výrobky, šport, zážitky, ochutnávky...  Keď tento bod vyriešite, tak máte vyhraté. 

Hneď ako druhé, si musíte určiť cenu, ktorú ste ochotní za darček zaplatiť. A potom sa už len rozhodnúť. 

Keď navštívite našu stránku, nájdete krásne výrobky vyrobené väčšinou z dreva a machu, ktoré splnia vaše očakávania a obdarovaného určite potešia. Mnohé výrobky sú "univerzálne darčeky", ktoré sa hodia skoro na každú príležitosť. Takýmito sú napríklad machové hodiny, či machové obrazy, ktoré oživia akékoľvek prostredie. A čo je na nich výnimočné? Na hodiny Vám môžeme vygravírovať venovanie, ktoré z nich urobí osobitý, personalizovaný, ale hlavne jedinečný darček. Do machových obrazov môžeme dokomponovať drevený obraz - motýľa, koňa, kvety, logo, text jednoducho to, čo má obdarovaná osoba rada. Machové výrobky, ktoré sa dajú poslať dopravou sú v cenách od 30 EUR do 300 EUR v závislosti od veľkosti a špeciálnych požiadaviek. Vyrábame aj machové steny alebo obrazy veľkých rozmerov, ale to už priamo na mieste, kde majú byť umiestnené.

Veľmi obľúbené sú drevené obrazy, predovšetkým strom života - symbol rodiny, ktoré si nakupujú muži aj ženy v rôznom veku. Pre mňa je najkrajší obraz prírodný, drevo, ale krásne sú aj morené či farbené obrazy vo farbách podľa želania.
Z drevenej preglejky, aj keď sa to zdá neuveriteľné, sa dá vyrobiť takmer čokoľvek. Rôzne motívy vyrezávané, gravírované alebo kombinácia viacerých techník. Drevené obrazy a dekorácie môžu byť aj podsvietené LED svetlom. Ceny opäť závisia od veľkosti a náročnosti obrazu. Pohybujú sa od ceny 15 EUR. 

Mnohí z nás sa nechcú zaoberať otázkou čo kúpiť, preto volia fľašu kvalitného pitia alebo darujú peniaze. Ale aj tu môžete byť originální a osobní zároveň. Fľašu dobrého vínka môžete darovať v originálnej krabici na víno s vlastným venovaním. V ponuke máme aj krabice na 2 alebo 3 fľaše. Aj krabička na darovanie peňazí je oveľa krajšia ako biela obálka.

Na výber máme aj množstvo darčekových krabíc. Darčekové krabice s ornamentom, menom, venovaním, ktoré môžete darovať len tak, prázdne, alebo ich môžete naplniť sladkosťami, šperkami... Krabice na víno, krabička na darovanie penňazí, darčekové krabice, patria k lacnejším darčekom. Cena je od 7 EUR. Pre inšpiráciu sa môžete tiež pozrieť na českú stránku Dárky s věnováním

Svadba - chce to niečo originálne. Darujte svadobné hodiny s vygravírovaným dátumom, menami. Krabičku na fotky zo svadby, krabičku na prstene, zápisník "kroniku" kde svadobčania napíšu spomienky, priania, zážitky...  Samozrejme opäť môže byť každý kus originálom, vlastné venovanie, vlastný grafický návrh...  Pre českých zákazníkov sme pripravili stránku Dárky na svatbu.

Na výber máme toho naozaj veľa, maličkosti na Valentína, srdiečka, tabuľky s vyznaním, rôzne ozdôbky na okno, zavesenie, ozdoby na Vianoce, Veľkú noc.... môžete vyberať. No ak sa pri vyberaní stratíte, stačí napísať a poradíme vám.

Ako vybrať správny darček 02